GOAL ZERO - řešení pro karavany a obytňáky

Vážení obchodní partneři, 

 

léto už klepe na dveře a s ním i sezóna dovolených, výletů, kempování a v neposlední řadě také karavanů a obytných vozů. Nyní začínají majitelé "domova na čtyřech kolech" připravovat a vybavovat své vozy a řešit mimo jiné také energetickou soběstačnost. 

 

Proto dovolte, abych Vám a Vašim zákazníkům představil řešení od Goal Zero: systém solárních panelů, powerpacků Yeti a propojovacích zařízení, díky kterým můžete elektrocentrálu dobíjet za jízdy přímo z alternátoru auta. Díky tomuto řešení Vás na cestách už nikdy nepřekvapí nedostatek elektrické energie, ikdyž se ocitnete zcela mimo civilizaci a bez elektrické zásuvky.

 

Odkaz na návodné video, jak zapojit Goal Zero Yeti k alternátoru vozu, naleznete zde:

 

https://www.youtube.com/watch?v=5DsDh6qNuUw

PDF materiál k uvedení systému ZDE:

https://drive.google.com/file/d/10BKmrt-m1fwBya6RW-HfxUYKiKmkOVh0/view?usp=drive_link

 

 

 

A proč právě řešení od GOAL ZERO?

  1. MOBILITA - solární systémy GOAL ZERO jsou všechny konstruovány tak, aby je bylo možné snadno přenášet. Ne jinak je tomu u řešení pro automobily. Zařízení nejsou pevnou součástí auta. Jakmile někde zastavíte na delší dobu, nebo svůj dům na čtyřech kolech zazimujete, solární systém snadno odpojíte a uložíte na bezpečné místo. A co je ještě podstatné? V kempu obvykle nechcete zaparkovat na přímém sluníčku. Spíš odstavíte obytňák do stínu. Ale tam zase nevyužijete naplno potenciál solárních panelů připevněných napevno na střeše. Panely GOAL ZERO, díky jejich mobilitě a prodlužovacím kabelem, snadno přemístíte na slunce a nabíjíte, ikdyž auto necháte pod korunami stromů.
  2. BEZPEČÍ PRO VAŠE ZAŘÍZENÍ - kolísání proudu (při nabíjení přímo ze solárních panelů) může negativně ovlivnit kapacitu baterie ve Vaší elektronice. Powerpacky Yeti ale na to pamatují, jsou proti kolísání chráněny. Vaše elektronická zařízení nabíjejte z powerpacků a dopřejte tak bateriím a akumulátorům tu nejlepší péči. Vyplatí se to!
  3. DVOJITÉ ZAJIŠTĚNÍ ENERGIE  - Nedostatek elektřiny Vás nezaskočí ani na dlouhých cestách mimo civilizaci. Váš záložní zdroj Yeti budete za jízdy dobíjet přímo z akumulátoru auta (i zde je ochrana proti vybití, nehrozí, že byste nenastartovali!), během kempování v přírodě pak ze solárních panelů. Místo hledání zásuvky se můžete soustředit jen na pohodu a relax během dovolené!